יום ראשון, 17 באפריל 2016

טראפלס שוקולד מנטה חלומיים


טראפלס שוקולד מנטה חלומיים

את המתכון קיבלתי מראובן גד, בעל חברת הקייטרינג "קייטרינג תמרים"
המתמחה בשירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים מכל הלב והנשמה.






חומרים לכ 30 כדורי טראפלס:
150 גרם שמנת מתוקה
50 גרם חמאה, רכה
250 גרם שוקולד מריר 58% אפשר עד 78% מוצקי קקאו ,
שבור לקוביות קטנות (בבחירת השוקולד שווה להשקיע ולקנות את "הכי טוב שיש").









צרור עלי מנטה (נענע) קצוץ דק ככל האפשר

אבקת קקאו לציפוי

אופן הכנת הטראפלס:

1 - מניחים בסיר נירוסטה איכותי את השמנת. מבשלים על אש קטנה. מביאים לרתיחה ואז מכבים את האש

2 - מוסיפים את השוקולד, ועלי המנטה ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי והבלילה חלקה לגמרי,
מאחסנים במקפיא חצי שעה עד שעה, עד שהבלילה מתקשה

3 - מניחים את אבקת הקקאו על גבי צלחת . לוקחים כפית מהשוקולד, ושמים על צלחת הקקאו. מגלגלים בעדינות.

כדורים קטנים ומעבירים לצלחת הגשה. מכינים כך את כל הכמות. שומרים במקרר עד להגשה.

4-אוכלים ונהנים .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה