יום ראשון, 17 באפריל 2016

פרלינים - עמוד ניסיון


שוקולד-סדנת שוקולד-סדנאות שוקולד
עברית  |  English  |  
תצוגת אופנה משוקולד - פריז 2011  |  תרומה לקהילה  |  מידע על שוקולד  |  גלריית אמנות מתוקה  |  
 
סדנת שוקולד ולימוד הכנת פרלינים
בונבוניםפרליניםזילוף הקרםפרלינים
סדנת שוקולד לימודית ומקיפה לעבודה עם שוקולד והכנת פרליניםמטרת הסדנה:
המשתתפים יכירו ויבינו את תכונות השוקולד והתנהגותו בתנאים שונים,
ילמדו לטמפרר שוקולד ולהכין פרלינים בתבניות,כולל סוגי מליות,
המשתתפים יוכלו ליישם ידע זה בבית לאחר הסדנה! 
ידעו לגבש שוקולד באופן נכון ופשוט לביצוע ויוכלו להכין מגוון מוצרי שוקולד:
טבלאות שוקולד, ציפויים, טבילות , יציקות וכמובן פרלינים.


תוכן הסדנה:
בסדנת שוקולד והכנת פרלינים נלמד על השוקולד, מקורותיו וסוגיו השונים, נערוך טעימה מודרכת של סוגי שוקולד .
נלמד על הכימיה של השוקולד, עבודה נכונה עם שוקולד:המסה , טמפרור , יציקה לתבניות, זילוף וסגירה,
הסדנה כוללת הסבר נרחב על הכימיה של השוקולד והתנהגותו,
המלצות על ציוד מתאים ולמידת שימוש נכון בו,
עקרונות מילוי ומתכונים, המשתתפים יקחו חלק בהכנה ובתהליכים השונים, 
במהלך הסדנה נכין מבחר פרלינים משובחים.
את הפרלינים שהוכנו בסדנה מקבלים לסיום .
בסדנת השוקולד והכנת הפרלינים שלנו השתתפו עד היום מאות חובבי שוקולד ומאז הם מכינים בקלות והנאה שוקולד בתנאים ביתיים, גם אתם , מיד עם סיום הלמידה בסדנה זו תוכלו להכין שוקולד טעים,איכותי, אסטטי ,מרשים וקוצר מחמאות!

סדנת שוקולד והכנת פרלינים מתקיימת בקבוצה קטנה- כמעט פרטית, הכוללת עד 8 משתתפים בלבד!
סדנאות שוקולד שלנו מתקיימות בהרצליה
משך הסדנה 4 שעות .
מחיר הסדנה למשתתף 360 ש"ח, מחיר הנחה לנרשמים ביחד, זוג או יותר :* 335 ש"ח למשתתף.


* ביום הסדנה ניתן לרכוש בסטודיו ציוד לשוקולד וחומרי גלם איכותיים המומלצים על ידנו בהנחה של 10%!
תאריכי הסדנאות הקרובות
מספר המקומות מוגבל - הקדימו להירשם.

נובמבריום שישי4.11.1110:00
יום שישי18.11.1110:00
דצמבריום שישי2.12.1110:00
יום שישי16.12.1110:00
יום שישי30.12.1110:00
ינואר 2012יום שישי13.01.1210:00
יום שישי27.01.1210:00

מלאו את פרטיכם ונשלח לכם טופס הרשמה לסדנה:



* הנחה ניתנת על תשלום מלא ביום הסדנה בלבד, ללא כפל הנחות


משתתפי הסדנאות כותבים:
שמי איציק מירושלים
השתתפתי ביום שישי האחרון בסדנת פרלינים שהתקיימה אצל מיה שטרן בסטודיו המדהים שלה
רציתי לציין שעוד לפני תחילת הסדנא גיליתי אשת שוקולד מדהימה שממש מקרינה אור והילה מדהימים לכל הסובבים אותה.
כמו כן למדנו בצורה יסודית את טימפרור השוקולד בשיטת ההזרעה יוחודית שהראתה לנו איך לעבוד ביתר קלילות ובפחות לכלוך במטבח הביתי.
כאדם שמתעסק מס'' שנים לא מועט בקונדיטוריה, ושוקולד זהו אחד החוסרים שלי, גיליתי שאפשר ללמוד בזמן קצר מאוד את היסודות לטווח הארוך.
ולסיום רציתי לציין שביום שישי האחרון הגעתי הביתה כשעה וחצי לפני שנכנסה שבת המלכה ושכנעתי את אשתי שאכין פרלינים כשהחומר עדיין חם ובאמת שעבדתי ע"פ השיטה של מיה ויצאו פרלינים מדהימים ביותר מתפצפצים ומבריקים כאור השמש! לצערי ,רציתי לצלם אך הילדים הספיקו לבלוע אותם איך שהם יצאו מהתבניות..
בהמשך בעזרת ה'' אצלם ואעלה לאתר.
ברכות ליום העצמאות הקרב ובא עלינו לטובה ושכולם יצליחו לעשות שוקולד בצורה הטובה ביותר.

ודבר אחרון באמת אחרון ברכות לבעלה של מיה ,אודי שגילה לנו מהו אדם לבבי ומקצועי בקבלת תלמידים ובהרגשה מדהימה בלתת חיוך מדהים לתלמידים .

ביי.

סדנא - חוויה משתלמת
מאיה שלוםהשתתפתי בסדנא לפרלינים באחד מימי שישי של סוף חודש ספטמבר 2010.כמתנת יום הולדת שעשתה לי רעייתירציתי לשבח את המיקצועיות ואת הדרך בה העברת את הסדנא על הצד המוצלח ביותרקניתי לעצמי את הציוד הנדרש לשוקולטייר מתחיל
ועם הכלים והידע הרב שהענקת לנו יצאתי לטבילת האש הראשונה שליאמנם התבנית הראשונה קצת היתה מאכזבתאך לא אמרתי נואש וניסיתי שובלא האמנתי למשמע אוזני לתגובות המשבחות שקיבלתיאפילו הציעו לי לעשות הסבה מקצועיתי
דידים שטעמו מכרים שקיבלו דוגמאות לטעימהרוצים היום להזמין ממני פרלינים כמתנות לחגים או לארועיםהיה ממש כייף להשתתף בסדנא הענקת לי המון ידע לייצר פרלינים טעימים ומשובחיםישר כוח אריק פינטו


סדנת שוקולד ופרלינים אצל מיה שטרן:
השתתפתי כבר בסדנאות וקורסים רבים בחיי,
הסדנה של מיה היתה ברמה גבוהה מעל המצופה!
מיה מעבירה את החומר בצורה ברורה ומקצועית, עניינית ומעניינת.
הרצון להעניק, להעביר את החומר כך שכל אחד מהמשתתפים יפנים ויבין,
ויהיה לו נהיר גם האיך וגם הלמה,
היה מאלף. מיה הסבירה כל שלב, פרטה את הבעיות שעלולות להתעורר ואת הדרכים לעקוף אותן,
הציעה שימוש במכשירים זמינים לכל חובב, ולאו דווקא יקרים.
ההקשבה היתה טוטאלית, כל אחד הקפיד לרשום לעצמו את הטיפים שחילקה למכביר.
נהניתי מאוד, וגם למדתי.
היתה חוויה מיוחדת.
תודה.
אלינוער רבין
(כותבת ועורכת ספרי בישול)



הי מיה, שבת שלום
מבקשת אני להודות לך על הסדנה המעניינת, המפרה והמעשירה
שהועברה על ידך בחן , בנועם ובמיקצועיות רבה,
השכלתי, נהנתי ואהבתי אישיותך הנעימה - ישר כח!
שוב תודה ושבוע טוב
מירי



המלצה חמה,
אני חובב בישול "מכור" מזה שנים רבות
עד היום השתתפתי בהרבה סדנאות בכל מני תחומים קולינריים
מה שבעיני מבדיל את הסדנה של מיה מכל השאר
הוא שמיה לא "גם מנחה סדנאות" חוץ מהמקצוע המרכזי שלה (כמו רוב העוסקים בתחום)
אלא ממש מקצועית ומומחית בללמד את מקצוע השוקולד!
נסיוני לימד אותי שאם אדם יודע להכין משהו- זה עדיין לא הופך אותו למורה
מיה, שב100% מזמנה מלמדת שוקולד- עושה את זה הכי טוב שאפשר לבקש.
הסדנאות מהנות מאוד , אבל יותר מכך - מקצועיות !
ומי שמשתתף , לומד ממש ולא רק עובר חוויה מתוקה,
בזכות סדנת הפרלינים אני מצליח להכין שוקולד שקוצר תשואות אצל מכורי שוקולד רציניים,
בקרוב מיה, אני מתכנן להתצטרף לקורס המקיף שלך עליו שמעתי דברים נפלאים !
תודה לך
מאוד ממליץ למי שרוצה את הטוב ביותר!
ארז.ד.


היי מיה
ברצוני להודות לך על סדנה מקצועית ומהנה
הגעתי רק עם אהבה לשוקולד - בלי שום ידע
והפלא ופלא, תוך 4 שעות למדתי כל כך הרבה !
היום אני מכין שוקולד בהצלחה ו..זוכה להמון אהבה
כי כל מי שאוכל את הפרלינים שלי בהחלט מתאהב..:)
והכל בזכותך!

תודה ולהתראות בסדנאות הבאותישי

מיה היקרה.
שוקולד תמיד עושה את זה לכולם. אין מה להגיד. מה שמייחד אותך - זה את המיוחדת.
את מלכה! פשוט היה נעים לשהות במחיצתך.
הזמן טס לו, היה טעים והכנת פרלינים כבר לא נראה כ"כ מאיים... נגיש,
כייפי וטעים. ועכשיו צריך להתחיל להתאמן בבית.
תודה מכל הלב! שחר


שלום מיה,
לפני כ- חודשיים עשיתי אצלך סדנא, בינתיים עלה האתר החדש שלי
באתר יש מוצר אחד בו הפרלינים הם שלי ,
הסדנא שלך לימדה אותי המון ובזכותה למדתי את כל הפטנטים ומשם אני נהנית ליצור תודה!
טליה "מתוק- מתוק" 



סדנת פרלינים זה סיפור אחר!
עוד קודם למיה הייתי בשתים כאלה-סדנאות אצל שוקולייטרים מהמובילים בארץ,
הסדנא שלהם היתה סדנא יותר "הופעתית" מאשר מקצועית שלא נותנת מספיק כלים
ליצור שוקולד לבד בבית.
ועכשיו הייתי בסדנת פרלינים אצל מיה שטרן-סוף סוף זכיתי בסדנא מאוד מקצועית,
הסדנא כוללת למידה מעמיקה וחומר עיוני שמאוד מאוד עוזר להצלחת הכנת הפרלינים בבית
- אין קיצורי דרך.
גיליתי שהעבודה עם שוקולד כובשת ומרתקת ומיה מעבירה אותה בהמון אהבה ובמקצועיות רבה.
היא מדגישה את כל הפרטים הקטנים שמאוד חשובים
(..את זה יודעים רק אחרי שמנסים להכין לבד- ומצליחים!)
מיה מגשימה את חלומם של המכורים לשוקולד ליצור פרלינים להגשים אותו בבית.
סדנא מקצועית בהחלט! חזרתי הביתה, ניסיתי והצלחתי!
תודה לך מיה על פנטזיה מתוקה שהתגשמה, נורית פרוכטמן.



מיה היקרה...
תודה לך על יום שישי קסום...תלוש מכל מציאות רועשת.
סדנת הפרלינים, מלאה במקצועיות מדהימה,
זרמת עם כל שאלה ונתת תחושה שוקולדית ;-)
יצאתי מאושרת!

"המון דברים יפים בעולם- חלום מיוחד שמור לכולם..." 
תודה. אתי.ס.



בבוקרו של יום שישי הגעתי לבית קסום להשתתף בסדנת פרלינים,
כמי שאוהב מאוד לבשל בכלל ולהכין מוצרי שוקולד בסיסיים בפרט.
אומנות פרצה מקירות הבית ובסטודיו ניתן היה להרגיש חשמל באוויר
וניתן היה להבין שלא מדובר בעוד סדנא "סטרילית".
במשך 4 שעות עברנו הדרכה מעמיקה על סודות השוקולד,
תוך התנסות מעשית בתהליך הכנת הגנאשים (מילוי) והפרלינים (ציפוי).
מיה לא חסכה שום מידע ולא הסתירה שום פרט, כשהיא מוסיפה טיפים מנסיונה העשיר
והופכת את אומנות הכנת הפרלינים
למשהו נגיש וקל להבנה ולעשייה.
אני כבר מחכה להזדמנות הבאה להיפגש עם מיה לעוד חוויה מוצלחת. בועז
הזמנת מקום בסדנת שוקולד


 
  מפת האתר I הפוך לעמוד הבית I הוספה למועדפים  I  [חזור למעלה] I יצירת קשר   ©כל הזכויות שמורות   www.maya-stern.com          
 
לייבסיטי - בניית אתרים


טקסט חופשי
תמונות
תבנית 1
וידאו
טפסים
אלבום

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה