יום שבת, 16 באפריל 2016

גנאש פיסטוק - מתכון


שוקולד-סדנת שוקולד-סדנאות שוקולד
עברית  |  English  |  
תצוגת אופנה משוקולד - פריז 2011  |  תרומה לקהילה  |  מידע על שוקולד  |  גלריית אמנות מתוקה  |  
דף הבית >> מתכונים >> גנאש פיסטוק
 


מתכון פרלין ממולא גנאש שוקולד לבן פיסטוק :
את הפרלין הזה אני נוהגת להכין בפסח בתבנית בצורת פירמידה
את הקונכיה אני יוצרת בשוקולד מריר 70%

המילוי מורכב משתי שכבות:

גנאש פיסטוק

80 גרם שמנת מתוקה
20 גרם גלוקוזה
20 גרם חמאה
200 גרם שוקולד לבן
50 גרם מחית פיסטוק (ניתן למצוא בחנויות המתמחות, העדיפו את זו שיש לה צבע ירקרק-חום שהיא מחית טהורה, זו עם צבע ירוק זרחני עשוייה משקדים בעיקר וכוללת צבע מאכל ירוק וטעמה מזכיר מרציפן ולא פיסטוק)

הכנה:
להרתיח שמנת עם גלוקוזה, להסיר מהאש
להוסיף חמאה, להמיס פנימה שוקולד לבן
לערבב ליצית גנאש חלק, להוסיף מחית פיסטוק (אם רוצים טעם מודגש יותר של פיסטוק ניתן להוסיף עוד מחית עד לטעם הרצוי)

שכבה שנייה - על גבי הגנאש שזולף לקונכיה אני מפזרת קרוקנט שקדים (או אגוז אחר).

* כשמשתמשים בתבנית הפירמידה צריך לנער היטב כי יש לה נטייה ללכוד בועות אויר בראש הפירמידה

חג שמח!

 
 
  מפת האתר I הפוך לעמוד הבית I הוספה למועדפים  I  [חזור למעלה] I יצירת קשר   ©כל הזכויות שמורות   www.maya-stern.com          
 
לייבסיטי - בניית אתרים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה