על מה משלמים התלמידים שלנו: על הנחייה של מיה שטרן (לעולם לא תופתעו במורים מחליפים..) על חומרי הגלם הטובים ביותר ללא פשרות או שיקולים מסחריים על למידה בקבוצה קטנה ובאיכות של קורס פרטי
על מה לא משלמים תלמידינו: אצלנו לא משלמים על משרד יח"צ והוצאות של שיווק ופרסום במגזינים שונים ועוד, לשמחתנו הפרסום היחדי שלנו הוא הפניות מתלמידים בוגרים והמלצות מפה לאוזן- זה לא עולה אגורה.. אצלנו לא משלמים את הוצאות ההטסה וההלנה של מורים מחו"ל גם לא תשלמו או תבזבזו זמן יקר מתוך השיעור על מתורגמנים.. אצלנו לא משלמים על סוללת עובדים נלווים, העסק שלנו משפחתי בכל מובן
בזכות כל הדברים הנ"ל עליהם אין צורך לשלם אצלנו אנו יכולים להציע קורס איכותי ומקיף עד מאוד בעלות הוגנת ונמוכה בהרבה מבתי הספר המסחריים כך שישאר תקציב לרכישת הציוד המקצועי להכנת שוקולד בביתכם (אצלנו ממליצים מאוד לתלמידים להכין שיעורי בית בין שיעור לשיעור!)
האם אתם מלמדים אפייה/קונדיטוריה/ בישול? לא, למרות היות מיה קונדיטורית מוסמכת היא בחרה כבר בתחילת הדרך לצלול לעולם השוקולד ללא פשרות, מתוך האמונה שהתמחות אחת והפניית כל המשאבים - תביא לרמה המקצועית הגבוהה ביותר ללא התפזרות והתפשרות מיה עוסקת אך ורק בהוראת מקצוע השוקולד , מכשירה שוקולטיירים ובעצה ממשיכה להשתלם, לנסוע וללמוד כבר 10 שנים.
|
|
|
|
|
|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה