טראפלס שוקולד מנטה חלומיים
את המתכון קיבלתי מראובן גד, בעל חברת הקייטרינג "קייטרינג תמרים"
המתמחה בשירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים מכל הלב והנשמה.
חומרים לכ 30 כדורי טראפלס:
150 גרם שמנת מתוקה
50 גרם חמאה, רכה
250 גרם שוקולד מריר 58% אפשר עד 78% מוצקי קקאו ,
שבור לקוביות קטנות (בבחירת השוקולד שווה להשקיע ולקנות את "הכי טוב שיש").
צרור עלי מנטה (נענע) קצוץ דק ככל האפשר
אבקת קקאו לציפוי
אופן הכנת הטראפלס:
1 - מניחים בסיר נירוסטה איכותי את השמנת. מבשלים על אש קטנה. מביאים לרתיחה ואז מכבים את האש
2 - מוסיפים את השוקולד, ועלי המנטה ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי והבלילה חלקה לגמרי,
מאחסנים במקפיא חצי שעה עד שעה, עד שהבלילה מתקשה
3 - מניחים את אבקת הקקאו על גבי צלחת . לוקחים כפית מהשוקולד, ושמים על צלחת הקקאו. מגלגלים בעדינות.
כדורים קטנים ומעבירים לצלחת הגשה. מכינים כך את כל הכמות. שומרים במקרר עד להגשה.
4-אוכלים ונהנים .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה